Galeri Eden

Jual DVD Korea-Mandarin etc

New Justice Bao 2008

LIHAT DAFTAR HARGA

Title: 《包青天 Justice Pao》- Xin Bao Qing Tian
Genre: Ancient drama 古裝、斷案
Episodes: 61
Language: Cantonese
出品人:任小玲 安利
編 劇:金超群(中國台灣)
導 演:劉立立(中國台灣) 李寶能

New Judge Bao Cast and Starring :
Kenny Ho (何家勁)(香港)
Benny Chan (陳浩民)(香港)
Michael Tong (唐文龍)(香港)
Eric Suen (孫耀威)(香港)
Jin Chao Chun (金超群)(台灣)
Eddie Kwan (關禮傑)(香港)
Fan Hung Hsuan (范鴻軒)(台灣)
Cheng Ka Yu (鄭家榆)
Tony Jiang (姜華)
Wu Qian Qian (鄔倩倩)(台灣)
Fu Yi Wei (傅藝偉)(內地)
Chen Yin (陳彥)

New Judge Bao Descriptions, Synopsis and Story:

Justice Bao is back! The embodiment of justice and wisdom, black-faced magistrate and folk hero Bao Qing Tian has long been a popular figure for adaptation, with actors from Ti Lung to Anthony Wong to Lu Yi sporting the crescent moon in various television dramas and films over the years. The most memorable portrayal of Bao Qing Tian though remains the 1993 Taiwan television serial starring the unbeatable team of Jin Chao Chun, Kenny Ho, and Fan Hung Hsuan. The classic series was a huge hit in Taiwan, Hong Kong, and China, and effectively started a new trend of period investigative dramas. Fifteen years and many adaptations later, the original Kaifeng trio returns for the 2008 installment of Bao Qing Tian.

Jin Chao Chun reprises his signature role as Justice Bao, while Kenny Ho and Fan Hung Hsuan return as heroic constable Zhan Zhao and advisor Gongsun Ce, respectively. The serial consists of five stories that see Justice Bao and company investigating mysteries, cracking cases, and dealing poetic justice in the courtroom. The drama’s extended cast includes Hong Kong stars Benny Chan Ho Man, Eric Suen, Kwan Lai Kit, and Michael Tong.

The legendary Pao Cheng, was a much praised judge who lived during the Song dynasty. Because of his renowned fairness, he remains a powerful icon in Chinese popular culture to this day, especially for the disenfranchised who seek justice. There are many legends and stories about Bao and his witty approach to solving mysteries and tough cases. His character has been dramatized in multiple stories in literature, opera and other media. He is often portrayed with a black face and a white crescent shaped birthmark on his forehead suggesting the impartiality and uprightness of an ancient Chinese official.

8 Komentar

  1. qiqi

    dvdnya ada sampe 61 eps? bukannya cuman 26 eps aja

    • edengallery

      Jumlah episodenya cuma ambil informasi dari internet aja. Tergantung durasi film 1 episodenya berapa lama, jadi suka beda2. Tq

  2. no name

    Yang dibajak memang cuman 26 episode (3 kasus) yaitu cerita memukul jubah naga, cerita cintanya Zhan Zhao, sana kasus yang ada Benny Chan.
    Seharusnya ada 5 kasus, kasus kelima yang nggak ikut dibajak adalah kasus Chen Shi Mei (menantu kaisar yang akhirnya dipenggal Bao)

  3. Goal

    nah…kasus chen shi mei …yg ga dapat kan uda gw cari dvd nya …soalny gw penasaran pas mo penggal chen sen mei ….surat kaisar datang….ada yg tau dimana saya dapat menontonnya ? kalo internet ….ato gimana ? thxz

  4. Goal

    kasus kelima…gw dapat nonton dimana ada yg tau? thx ya …

  5. vanness77

    ini bedanya sama yg justice bao pertama & judge bao 2010 apa ya?
    memangnya judge bao ini dibuat jd 3 season?

    • edengallery

      beda versi aja, film silat memang sering dibuat remake nya. thx

  6. Rey

    kasus keempat dan kelima saya tonton dari download
    sayang nggak ada terjemahannya, padahal bagus sih

    yang kasus keempat ada Eric Suen, ceritanya tentang tambang emas dan keluarga Chai (kalau nonton yang versi 1993 ada di cerita Thundering Anger)

    kasus kelima Chen ShiMei, inti ceritanya sama saja sih dengan sebelum2-nya. Ada tambahan cerita tentang anak diluar nikahnya Pangeran Kedelapan (kayak Putri Huan Zhu)

%d blogger menyukai ini: